KAOS

Kan inget annat än att skratta i efterhand... Vi har haft kaos på ridklubben sen igår kväll. Stormen täckte hela gården med snö på 45 min. Det gick inte ens att hålla ögonen öppna om man stod utomhus, som tur var va alla hästarna inne! 
Strömmen gick mitt i sista gruppens ridlektion så dem fick avbryta och lysa sig in i stallet med mobillamporna. Tur att det var rutinerade och lugna ryttare som red för hästarna blev oroliga. Inne i stallet gnäggade Gizmo hysteriskt och undrade vad fasiken som hände!!
 
Strömmen var av hela natten och nästa dag också. Det stora problemet blir att vattenpumpen inte fungerar så hästarna hade inget vatten!! Linda fick åka in och handla massa hinkar och dunkar att fylla så att hästarna kunde dricka när dem kom in. Vi ringde till komunen som kom och lämnade 200 L vatten, det räckte inte till alla så Linda fick åka ner till en bekant och fylla massa dunkar så att hästarna har vatten inatt och imorgon till frukost också.
 
Bjuder på en vinterbild ifrån förra julafton :)
Från vänster, Marley, Sebbe (privathäst), Manne (privathäst) och Revel.
 
Hästarna har iallafall haft störtkul idag i hagen!! Första riktiga snöfallet brukar vara mycket uppskattat! Tror minsann ingen häst missade att rulla sig i snön idag. Revel, Marley och Ferrari har brallat ett och annat varv i hagen idag och självklart de andra hästarna också ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0