Riggo!!

Rigoletto.... ja vad skall man säga :D En kille med väldigt höga tankar om sig själv? Han är inriden och utbildad av självaste Björn Häggström men ville inte hoppa lika högt som Björn hade ambitioner för! Rigoletto tycker nämligen att han är bäst i världen oavsett om han river ett hinder eller två på 120 banorna ;) På hinder runt 90-1 meter hoppar han otroligt bra om man har ett bra tempo på honom! Jag själv som är en dressyrryttare och väldigt osäker på att hoppa har tagit några hopplektioner med Riggo och kännt mig så trygg <3 Han skulle aldrig få för sig att vägra eller springa på sidan.
Riggo gillar inte att gå först ute men om han har en envis ryttare med skinn på näsan går han allt framåt ändå! Han gillar att galoppera ute och han göra lite glädjeskutt ibland när han är på humör :D Han är grym på så sätt att han kan ridas av vem som helst! Spelar ingen roll om du aldrig har ridit förut eller om du är rutinerad, han är rolig ändå!
 
"Roligt" att veta om Riggo. När vi förra året byggde de nya boxarna i spiltstallet så stod Rigoletto och kliade sin rumpa mot väggen hela tiden så tillslut välte tegelväggen!! I hagen sysselsätter sig Riggo gärna med att göra sönder de andra hästarnas täcken xP Han gillar inte att bli gosad med på "mesigt vis" skall man gulla med honom får man ta i lite och t.e.x. leka med hans mule och klia honom i pannan.
 
Riggo viftar så sött på öronen när man klappar honom på pannan :) 
 
Riggo och jag i feb 2013. Visst är han snygg!!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Märta

Så sjuktfin är han!

2013-12-09 @ 08:09:09
Postat av: Freja :)

Bästa Riggo<3 Saknar han så otroligt mycket<3

2013-12-09 @ 09:26:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0