Marley

Marley är en riktig toppenhäst! Han funkar suveränt med nybörjade och även med de duktigare ryttarna! Han hoppar jättebra och är modig på hindren (lite läskigt är det om det ligger en vattenmatta under men han hoppar ändå!) :) Ute är han en pärla att rida, lite ängslig att ha först men går förbi det mesta ändå. Marley är jättefin att rida i dressyren och han gör galoppombyten, till och med i serier, han blir gärna laddad då så det kan vara svårt att räkna rätt i sprången! :)
 
Han är svår att tränsa men har man hittat tekniken eller om man mutar med lite godis brukar det gå bra! Tänderna är kollade osv, han undviker bara helst att ha bett i munnen. Vi har testat att rida på bettlöst träns, han trivs bra men går inte att svänga till vänster så där sprack det! haha :) Vi brukar säga att Marley är en sån häst vi hade velat klona och ha flera stycken av!
Marley är jättefin att longera och lyssnar jättebra på röstkommandon.
 
"Roligt" att veta om Marley: Han har alltid varit högst i rang i hagen men flyttade ner till andraplats när Dragon kom hit. Men han har fortfarande stenkoll på allt och alla i hagen och är alltid snälla med att välkomna nya medlemmar i flocken :) 
Marley har hoppat de stora tävlingarna nere i Falsterbo när han var unghäst, tror det var som 5 och 6 åring.
Han gillar att bada och simmar oftast :)
Vissa (jag b.l.a.) kallar honom för Bob/Bobbi i stallet efter sångaren Bob Marley.
 
Klicka HÄR om du vill se en dressyrvideo på Marley.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0