Dollar pensioneras!

Idag har fina, bästa Dollar åkt till Skåne för att bara mysa och ta det lugnt resten av sitt liv. Han kommer att gå på lätt handikappridning där dom bara skrittar och pysslar med hästarna. Han kommer att få det så bra och det kommer passa honom perfekt!
Vi kommer givetvis att sakna honom då han har varit en av dom bästa ponnysarna vi haft men nu är det dags för honom att få ta det lite lugnare!


ledarpresentation

Hej, Nelly heter jag! Jag ska i år jobba min första sommar på ranchens ridläger. Jag ska jobba veckorna 27, 29, 30 och 32. Jag har själv varit på ridläger här på ranchens när jag var yngre då jag har haft hästarna Beata, Tintin och Baileys. Utöver detta så rider jag på Mölndals ridklubb/ranchens två gånger i veckan och jobbar en kväll i veckan. Hästen jag rider är Revel som är världens bästa gosse <3

Jag har precis gått ut tvåan på gymnasiet och är lycklig över ett sommarlov som jag kan fylla med hästar och glada människor! När det kommer till de olika grenarna hoppning och dressyr så kan jag inte välja. Jag älskar båda två. När jag inte är i Mölndals ridklubb och rider så åker jag till ett annat stall i Anneberg där jag rider hopphästar. Oftast är det jag som rider dressyr på dem och även många uteritter blir det.


Hoppas vi ses i sommar!

Jun. 20, 2013

I tisdags var första ridlägret på liseberg!! Det blev en lyckad dag med fint väder och vi ledare plockade hem en del godisvinster!! ;D
Idag har vi uppvisning sen så får hästarna två dagars vila innan nästa läger :)
Ledarpresentation

Hej! Jag heter Mikaela. Jag är 18 år och  jobbar min första sommar på ranchens ridläger i år. Jag kommer att vara ledare vecka 25, 27 och 29. Jag har hållit till på Mölndal ridklubb, som Ranchens heter resten av året, i många år då jag ridit på ridskolan flera år, hyrt hästen Mr Romeo på halv och helfoder ,jobbat och haft egen häst uppstallad. Jag har också själv varit på ridläger på ranchens några år och har då haft hästarna Yames, Dollar och Jolly.
 
I nuläget så har jag precis gått ut andra ring på gymnasiet. Jag har tillsammans med min syster och min mamma ett halvblod; en fux på 8år som heter Timbaro. Största intresset är dressyren, och där har jag precis kommit ut och börjat tävla. 
 
 
 

Betessläpp :D

 
 

"Ingvarhagen"

Här kommer bilderna ifrån betessläppet i Ingar. Hästarna på bilderna är: Dollar, Putte, Revel, Michel, Gizmo, Marley och Harley :)
 
 

shopping

Hoppas ni är sugna på godis!! ;) Idag har vi storhandlat massa gott så det finns till lägren!Smakprov ;)

Tisdag kväll kommer det massa bilder från betessläppet med betydligt bättre kvalité än dessa, men här har ni ett smakprov iallafall! :)

Släpp på gräs!

Idag släpper vi hästarna på gräs. Det är så roligt att se dom springa runt av lycka!
Skulle ni vilja/ha möjlighet får ni givetvis komma hit. Vi släpper klockan 18 ikväll.
Mycket foton kommer tas och lovar att ni får se det på bloggen!


Ledarpresentation

Hej! Jag heter Angelica och jag är snart 21 år gammal. I år kommer jag att jobba min första sommar som ledare på Ranchens och det ska bli väldigt roligt. Då kommer jag att jobba vecka 28, 30, 31 och 33. Jag har själv varit på Ranchens ridläger 5 gånger när jag var yngre och hade då Yatzy (2003), Rachel (2005-2007) och Yackie (2008). Rachel är och kommer alltid att vara världens bästa häst. :)


År 2011 tog jag studenten och sedan dess har jag jobbat, pluggat lite och tagit körkort. Jag började rida när jag var 6 år och har hållt på med hästar i 15 år. Jag har tidigare haft flera medryttarhästar och har även hjälpt till en hel del på ett stuteri med Welsh cobs. På den senaste tiden så har jag spenderat 6 dagar i veckan på Clarebergs ridklubb där jag praktiserar som häst- och stallskötare. Just för tillfället så tar jag en paus då jag tyvärr har skadat mig, men jag kommer att vara helt läkt innan ridlägerstarten!

Jag hoppas att vi ses i sommar! :)

//Angelica

Mer hagbilder

Dollar
Bästa vänner :) Gizmo och Ansgar
Harley
Gammeltanten Rachel, numera 29 år gammal ;)
Marley :)

Tråkiga nyheter....

Tyvärr har Exotica fått lämna oss idag... Under förmiddagen fick hon kolik och trots att veterinären gjorde allt hon kunde så gick det inte att rädda henne. Numera betar hon på de evigt gröna ägarna Exotica hann inte vara hos oss så länge men var väldigt uppskattad att rida, en riktig läromästare, jag är säker på att hon kommer vara saknad. Vila i frid <3

RSS 2.0