Nu är ranchens slut för i år...

Sista veckan har precis haft avslutning och uppvisning och alla barn har åkt hem. Det var ju en kortvecka så därför var det avslutning redan idag, torsdag.  Men snart börjar sommaren 2015 så det är inget att hänga läpp för! Tiden går fortare än man tror...! 
Det rullar in transporter hela tiden nu, alla kommer för att hämta deras häst som dom ska hyra fram tills nästa sommar. 

En annan liten nyhet är att Yamaha är såld. Han ska få bo på en ridskola där dom mest har knatteridning och inte så många dagar i veckan. Han börjar ju bli till åren så han ska få ha ett skönt liv tills dagen är inne. 

Marley... ;-) 


En vecka med väldigt mycket tur, haha!

Zorro !

Här kommer några bilder på fina Zorro som Viveka har fotat! 


Gulliga Golden!

Nu efter många många år här på ranchen har Golden fått ett nytt hem. Han ska gå som sällskapsponny hos en familj som har hyrt honom för ett par år sedan. Skönt för honom att få avsluta sina dagar på ett lugnt och skönt sätt! 

Igår avslutning, imorgon ny vecka !

Igår var det avslutning, hann ta en bild bara men bättre än ingen alls, eller hur? ;-) Det är Bella ni ser men tog bilden lite för sent dock... 

Imorgon börjar en såkallad kortvecka som pågår från imorgon (söndag) och slutar på fredag. Näst sista veckan som börjar imorgon och oj vad det har gått fort! Känns ju som att lägerna började precis. 

Måste också säga att ni är väldigt duktiga på att kommentera, 10 gånger så mycket kommentarer på denna bloggen jämfört med min egna trots att jag har fler unika besökare på min. Men kommentarer är bara roligt så fortsätt så ! :D 
Gulliga Simba som ligger och sover. :) visste ni att hon kommer från Holland och har tidigare i sitt liv gått på ridskola där. 

RSS 2.0