lite av varje

Hej alla ranchens blogg läsare (haha?) ! 
Idag är det onsdag och redan halva veckans läger har passerat. Denna veckan har rullat på bra vad jag vet och inget utomordentligt har hänt. Idag var det tacos till middag och det smakade väldigt bra, då vet ni det också! 
 
Eftersom att inget speciellt har hänt i veckan då allt rullar på bra kan jag skriva lite "visste du att" saker istället.
 
- Edwins riktiga namn är Megastar
 
- Förr i tiden döptes alla hästarna efter en speciell ordning. Så till exempel om dom var födda år 1997 var dom tvugna att heta något på B. Så alla hästar som köptes bytte alltså namn! Det fanns en häst som hette Zäta, ingen var påhittig nog att komma på ett namn på Z och hon var antagligen född det året där alla hästar skulle heta något på Z.
 
- Rachels riktiga namn är Diamanda ! Hon är alltså född det året när dom skulle heta något på R. Hon är för övrigt hela 30 år i år!! Men hon är inte med i verksamheten utan går bara och har det skönt!
 
- Ben köpte vi från Irland och när han kom var han pinnsmal verkligen! Bilden ni ser är när han ändå hade ätit upp sig i ett tag. Men efter en sommar på gräs blev han finfin i kroppen!
 

Kommentarer
Postat av: rachelmammi

Åååh gud vad kul att veta vsd min lillprinsessas riktiga namn är. Diamanda :)

2014-07-29 @ 23:38:46
Postat av: Märta

På hemsidan under fliken våra hästar, ser man ju bilder på alla hästarna. Men kan ni inte ha lite mer naturliga bilder då dem ser väldigt annorlunda ut i verkligheten. T.ex. Utan träna och inte bara huvudet😊💕

Svar: Nej det kan vi inte tyvärr, det är lite det som är grejen att alla ska ha samma träns och det ska vara en huvudbild. :)
ranchens.blogg.se

2014-07-30 @ 00:06:57
Postat av: Diamond doll älskare Bea

Saknar Diamond doll supermycket! Kommer inte få se henna på hela året

2014-07-30 @ 08:09:19
Postat av: Diamond doll älskare Bea

Saknar Diamond doll supermycket! Kommer inte få se henna på hela året

2014-07-30 @ 08:09:22
Postat av: Anonym

Hej!

Frågor?
1. Vilka veckor är med sju dagar?
2. Hur hökt kan jag hoppa med Diamond?
3. Om jag och min syster vill bli mer ruttenerade och inte få gå i grupp 3 på lektionerna, kan man då säga att vi vill att du ska utmana oss mera?

4. Varför är Diamond uthyrd?
5. Hur mycket kostar det att hyra häst en höst?

Tacksam för svar😃

Svar: 1. År 2015 kommer vecka 26, 28 och 30 vara med 7 dagar.
2. Beror helt på hur duktig du är som ryttare!
3. Förstår inte riktigt frågan men om ni vill ha en större utmaning så säg det bara, tror det är bäst. :)
4. Då inte alla ponnyer behövs under vinterhalvåret hyrs några ut då, och detta året fick diamond bli en av dom helt enkelt.
5. Vi hyr inte ut hästarna bara över en höst utan då blir det i så fall höst,vinter,vår. Det står på hemsidan under hästuthyrning vad det kostar!
ranchens.blogg.se

2014-07-30 @ 14:09:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0