Vårvärme!

Det är inte bara vi människor som blir glada när solen kikar fram!! Flera av hästarna lägger sig gärna och solar i hagen ;)


På den övre bilden ser ni Mange och Dragon och på den undre Golden :)
Golden är mobbad i stora hagen så jag brukar låta honom gå själv i paddocken, vilket han älskar! I den stora hagen hade han aldrig vågat lägga sig ner men han känner sig tryggare när han är själv :) I paddocken vågar han till och med kaxa sig lite mot de andra hästarna över staketet! Haha <3

När det är gräs ute så släpper jag till och med honom helt lös ibland, haha! Han skulle aldrig rymma ;)

Hejdå Loppan

Igår sa vi hejdå till Loppan som åkte till sin hyrryttare :D Loppan trivdes inte så bra med att bara gå i ridhuset på ridskolan vi
bestämde att han skulle hyras ut :) Men han kommer tillbaka till sommaren och ridlägrerna som alla de andra hyrhästarna! 
 
Vi önskar Loppan och Stella ett stort lycka till :D!
 

Ny bloggare!

Hej allihopa!
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering på bloggen! Jag har för lite tid att sitta vid datorn och bloggen har blivit satt åt sidan för ofta. Därför har jag bjudit in en till bloggare ;) Nelly som också jobbar som lägerledare kommer att hjälpa mig att blogga så att ni får mer uppdatering! Hon kommer inom den närmsta tiden skriva ett inlägg och presentera sig själv :)
Jag kommer inte sluta blogga utan uppdatera på ofta jag hinner!
 
För er som undrat så kommer jag inte jobba i sommar som det ser ut nu. Kanske att jag hoppar in någon vecka ifall någon ledare blir sjuk eller liknande. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag säkerligen komma och hälsa på ;)
 
Bjuder på två bilder på mig och Rekord, bara för han är så söt ;)
 

Förberedelser

Nu håller vi på för fullt med förberedelser inför sommaren! I veckan har flera tjejer intervjuats för att vara ledare i sommar. Enligt Linda och Björn har det varit jättemånga bra så det skall bli spännande att se vilka som får jobben! :) Vi har även anställt två nya ridlärare inför sommaren. Lina och Birgitta som jobbade förra sommaren kommer tyvärr inte iår.
 
 

Ben

Felicia Andersson var även hon på Gfrk och hoppade med Ben. Dem hoppade 1 meter.
Jag lyckades hinna filma 3 språng ;)

Pay N Jump

Idag träffade jag två bekanta ponnyer på Gfrks Pay N Jump!
Felix och Mr Spot var iväg och hoppade! Både ponnyerna och deras ryttare skötte sig jättebra! :)
 
 

Mar. 13, 2014

Ikväll har vi fint väder, då passar vi gärna på att rida ute ;)


Edvin

"Megastar" eller "Edvin" som de flesta känner igen honom som är en superponny!

1996 föddes han och är en dansk pinto.

Han är jättesnäll och kan ridas av de flesta men kan bli stark för de mindre rutinerade att hoppa med. Han hoppar det du styr på och är snäll ute men kan även då bli lite stark :) I spiltan är han tjurig ibland men är mycket snällare om han får stå i en box :)

Här är en video på Klara (som hyrt Edvin) när hon och Edvin tävlar.

 
Bilderna är lånade från Klara Dahlstedt (Hoppas de va ok ;))
 
 

 Här är Antonias ritt från onsdag kvällen!
Är det någon som filmade på torsdag så får ni gärna mejla mig, ranchens@hotmail.com
 
 

RSS 2.0