Frågesvar del 1

1. Kan jag få samma häst på ridlägret detta året som förra året om jag önskar den?
Svar - Skriver du att du haft hästen innan och att du vill ha den igen är det stor chans att du får den :) Ingen 100% garanti finns dock ;)
 
2. Vilken D ponny skulle man utvecklas mäst på? :D
Svar - Oj! Svår fråga :) Det beror mycket på hur långt man kommit i ridningen! Är man inte så rutinerad och vill ha en trygg och säker D-Ponny är t.e.x. Dragon grym (han är även rolig för de mer rutinerade då han hoppar väldigt bra!) Letar man efter en större utmaning kan man testa t.e.x. Alan eller Ben :)
 
3. Vilken häst tycker mest om att bada? 
Tycker rigoletto om att bada? 
Kan du presentera ledarna?
Svar - Vi har många som gillar att bada t.e.x. Edvin, Alan, Marley, Gizmo, Hampus och Dragon. Rigoletto är inte jätteglad i att bada :) Det är inte bestämt vilka ledare som skall jobba i sommar än. Men vi skulle kunna presentera dem när sommaren närmar sig, i slutet av April kanske!
 
1. Hur är loppan? Skulle en nybörjare kunna rida honom och ni skriver ju att han kallas för loppan med vad heter han då?
Svar - Loppan är jättesnäll!! Han går jättebra med nybörjare och hoppar snällt! Han kan bli osäker/sur om man är för snabb med att ta handen mot hans ansikte. Men är man lugn så är han en pärla <3 Jag kommer inte ihåg hans hela namn (kan ta reda på det) men någonting med Jailo :)

Kommentarer
Postat av: Stella

Hej igen hehe! Loppan heter Jaramis på riktigt! c:

2014-03-29 @ 12:31:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0